Välkommen!
VÄLKOMMEN TILL TRÄNINGSHUS1 DANSSKOLA

Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Bålstas barn, ungdomar och vuxna i rörelse och värna om deras livsstil och hälsa. Vi är en förening som drivs av värderingarna som rörelseglädje och fin gemenskap där alla är stjärnor.

Vår idé är att erbjuda kurser inom träning som bygger på kompetenta pedagogiska instruktörer och vår ledstjärna är att alla skall kunna delta på samma villkor och utifrån sin egen förmåga.

Info gällande genrep och shower
2020-03-28 15:24
Som ni säkert förstår så kommer vi tyvärr inte att kunna genomföra genrep samt dansshower denna termin.
Vi håller just nu på att se över tänkbara alternativ för att göra det bästa av denna situation och återkommer till er så snart vi kan.

Alla dansinstruktörer på Träningshus1 dansskola ❤️
Viktig information till er medlemmar:
2020-03-25 20:42
Folkhälsomyndigheten anser att fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta. Gym, simhallar och idrottshallar kan hålla öppet.

Däremot behöver vi anpassa våra pass för att minimera riskerna för smittspridning.

Vi ber er därför följa de rekommendationer som nu finns:
# Ni som är sjuka, även med milda symtom, ska inte delta på pass alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under passet ska ni gå hem direkt.
# Ni som är över 70 år ska inte delta i gruppaktiviteter inomhus. Vi rekommenderar att ni i nuläget promenerar eller utövar annan fysisk aktiviet utomhus.
# Vi minskar moment med närkontakt och gör andra övningar istället.
# Dela inte vattenflaskor, munskydd och liknande som kan överföra saliv.

# Tvätta händerna ofta och använd vår handsprit samt torka av de redskap ni användt under passen

❤️Tack för att ni hjälper till att minska smittspridningen❤️

Styrelsen💖💗
Viktig information gällande våren 2020
2020-03-14 16:02
Kära medlemmar och föräldrar till barn som är aktiva i vår förening Träningshus1, vi fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, som i nuläget endast förbjuder sammankomster över 500.

Vi ber er i dessa virustider ha överseende med att vi kan behöva ställa in pass med kort varsel, då vi har begränsat med ledare och kan därmed få svårt att få in en ersättare. Vi ber er att hålla er uppdaterade via vår hemsida samt Facebook.

Vi välkomnar alla friska barn och vuxna till Träningshus1
Vårterminen 2020
2020-01-02
Terminstart  1/2 - 7/2