Välkommen!
VÄLKOMMEN TILL TRÄNINGSHUS1 DANSSKOLA

Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Bålstas barn, ungdomar och vuxna i rörelse och värna om deras livsstil och hälsa. Vi är en förening som drivs av värderingarna som rörelseglädje och fin gemenskap där alla är stjärnor.

Vår idé är att erbjuda kurser inom träning som bygger på kompetenta pedagogiska instruktörer och vår ledstjärna är att alla skall kunna delta på samma villkor och utifrån sin egen förmåga.

Höstterminen 2019
2019-05-19
Terminstart  7/9 - 12/9

Höstlov 27/10-2/11 (Datum kan ändras i de olika grupperna)

Genrep 16/11 (tider för varje grupp kommer senare)

Showhelg 23/11- 24/11 (tider för varje grupp kommer senare)
Bliss elever som anmäler till två klasser
2019-05-07 08:00
Tyvärr har vi inte fått till en lösning med Sportadmin angående betalningen till två klasser (gäller endast Bliss elever som har den möjligheten).
Så tyvärr måste man betala fullt pris för båda klasserna för att få en plats.
Efter betalningen maila traningshus1dans@gmail.com direkt och ange vilka dansklasser ni bokat så sker en återbetalning.
Anmälan till dansgrupperna
2019-05-05 22:10
Anmälningslänkarna till höstens grupper släpps onsdagen den 8/5.
Vid frågor maila till traningshus1dans@gmail.com
Höst terminen
2019-04-13 17:03

Nytt för nästa termin!!

Kansliavgift:

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en extern administrationsavgift (Kansliavgift) mellan 9 - 59 kr

Eftersom vi är en ideell förening så är detta en kostnadseffektiv lösning som gör att vi inte behöver höja våra träningsavgifter."

Parkeringen
2018-09-11 20:08
Träningshus1 har fått en vädjan från Happy Homes (vår granne färgaffären) om att ni som föräldrar inte ska nyttja deras kundparkering då ni lämnar era barn till oss.
Är vår parkering full så får ni parkera någon annanstans och ta en kort promenad.
Tack för hjälpen.
Nyheter från våra grupper