Välkommen!
VÄLKOMMEN TILL TRÄNINGSHUS1 DANSSKOLA

Vår vision och stora vilja handlar om att sätta Bålstas barn, ungdomar och vuxna i rörelse och värna om deras livsstil och hälsa. Vi är en förening som drivs av värderingarna som rörelseglädje och fin gemenskap där alla är stjärnor.

Vår idé är att erbjuda kurser inom träning som bygger på kompetenta pedagogiska instruktörer och vår ledstjärna är att alla skall kunna delta på samma villkor och utifrån sin egen förmåga.

Vi söker instruktörer
2019-04-13 18:59
Är du en dansare? Vill du dela med dig av din dansglädje till barn? Har du en utåtriktad och öppen personlighet? Vill du delta i en givande och stimulerande ideell verksamhet?

Varje termin startar vi upp nya kurser och söker ständigt nya instruktörer. Du får en gedigen grundutbildning och blir en del av vårt ambitiösa och entusiastiska instruktörsteam.

Skicka ansökan och anmäl dig till traningshus1dans@gmail.com
Höst terminen
2019-04-13 17:03

Nytt för nästa termin!!

Kansliavgift:

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en extern administrationsavgift (Kansliavgift) mellan 9 - 59 kr

Eftersom vi är en ideell förening så är detta en kostnadseffektiv lösning som gör att vi inte behöver höja våra träningsavgifter."

Städning
2019-04-03 17:59

Kära föräldrar

Efter TRÄNINGSHUS1 fantastiska dansföreställningar, den 5/5, behöver vi hjälp med STÄDNING av teatern, logerna och cafét mm.

Detta gäller alla föräldrar till Showgrupperna och Mamz och Dadz

Fyll gärna i google dokumentet som skickats via mail.

Tack på förhand!

Café bemanning under showerna
2019-04-03 16:55

Kära Blissföräldrar!

Till TRÄNINGSHUS1 dansföreställningar har vi som tradition att barnens föräldrar hjälper till i cafét på någon av de 4 dansföreställningarna vi har den 4 och 5 maj
Vi behöver därför 3 föräldrar som före och efter varje föreställning hjälper till att sälja fikabröd, brygga kaffe mm.
Nytt för i år så testar vi att maila ut schemalistor via länk till era mail, fyll i ditt namn och telefonnummer snarast möjligt.

Med hopp om ett stort engagemang!

Tack på förhand!

Bakning
2019-04-03 16:34

Till TRÄNINGSHUS1 dansföreställningar har vi som tradition att barnen som dansar med FUNKYKIDZ bakar ett bakverk var.

Detta tas med till barnens dansföreställning den 4 och 5 maj

Vi säljer detta före och efter föreställningarna.

Pengarna går oavkortat till barndansen.

Tack på förhand! TRÄNINGSHUS1 DANSSKOLA

Nyheter från våra grupper