Dansavgift

Avgiften betalas in direkt vid anmälan.

150 kr medlemsavgift för alla, både barn och vuxna (en gång per år, betalas oftast under vårterminen)

BARN

800kr/dansklass

VUXNA

900 kr/dansklass

• Vet du redan nu att ditt barn ångrat sig kontakta oss omgående och boka av platsen så vi kan erbjuda platsen till någon annan.
  • Öppet köp ges fram tom 6 dagar efter kursstarten då återbetalas kursavgiften förutom 200 kr i administrations avgifter. Efter det ingen återbetalning.
  • Det finns ett begränsat antal platser till varje kurs.
  • Vi erbjuder inga "prova-på" tillfällen, reducerade avgifter eller liknande. Blir man erbjuden en plats man tackar ja till utgår full medlems- och träningsavgift oavsett hur frekvent man kommer på träningarna.