SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
TRÄNINGSHUS1 DANSSKOLA
Funky Kidz

Nordens största dansskola för barn

 

Funkykidz är Nordens största, coolaste och roligaste dansskola för barn 2-8 år. Här har du en dansskola med den senaste och häftigaste musiken och med lärare som gör din lektion till ett stort party. Med Funkykidz har du alltid kul med dina kompisar i gruppen. Barndans har aldrig varit roligare än nu och det bästa av allt- alla kan vara med. Här är alla stjärnor.

 

Innehållet och musiken i en Funkykidz-lektion är för-koreograferat, vilket innebär att steg, rörelser och musik är färdigt sedan innan. Därför håller danslektionerna en hög kvalité över hela landet och innehållet är samma oavsett var du dansar.

 

På alla Funkykidz-anläggningar finns välutbildade och inspirerade instruktörer som förmedlar glädje och upplevelser. De har alla genomgått gedigen utbildning och måste ha tagit ett licensprov för att undervisa. De deltar också i kontinuerlig fortbildning.

Funky Kidz 2-3år

Släpp loss och ha kul med mamma eller pappa!

 

Det här är 45 minuters dans och rörelse för de allra yngsta tillsammans med mamma eller pappa. Kursen är på 10 veckor och idén är enkel: Till härlig musik skall vi ha en rolig stund tillsammans.

Vi startar med samling och dansar sedan till både traditionell barnmusik blandat med pop. Vi utgår från upplevelsen och använder ofta rekvisita i danserna. Vi busar mycket och när man är 2-3 år finns inga krav på prestation. När musiken sätts på vill kroppen instinktivt röra på sig.

Mamma eller pappa finns med i dansen under hela lektionen.

2-3 åringar deltar inte under avslutnings showerna.

Funky Kidz 4-5år

Här är alla stjärnor

 

Här finns plats för alla med hopp och spring i benen. Musiken är garanterat svängig och det blir aldrig tråkigt. Här är vår idé att alla kan dansa och här är alla stjärnor. Instruktören bjuder in till "det stora danskalaset".


Kursen är på 10 gånger + en sprakande avslutningsshow. Varje lektion är 45 minuter lång.

Funky Kidz 6-8år

Stans coolaste dansskola

 

Till den senaste musiken och med de coolaste rörelserna har vi kul tillsammans. Vi hämtar inspiration från streetdance och showdans och ser till att barndans för alltid blir skoj, fräscht och med glimten i ögat.

 

Kursen är på 10 gånger + en sprakande avslutningsshow. Varje lektion är 45 minuter lång.

Info om kurserna

KLÄDSEL

 

Välj tränings- eller danskläder som du trivs i. Det kan vara mjuka byxor, shorts, tights, top, t-shirt eller dräkt. På fötterna är det bra att ha en sko med mjuk sula, en danssandal eller barfota.

 

 

FÖRÄLDRARS MEDVERKAN PÅ KLASSERNA

 

Funkykidz 2-3 - Barn och förälder dansar tillsammans

 

Funkykidz 2-3 är en danskurs för både barn och förälder. Ni kommer att dansa tillsammans under hela lektionen och tanken med programmet är att ge en härlig upplevelse för både barn och förälder.

Du som förälder deltar aktivt i alla moment, från samling till avslut.  Vi rekommenderar därför att både föräldrar och barn har träningskläder/bekväma kläder under lektionen.

Syskon kan tyvärr inte närvara under lektionen, eftersom du som förälder kommer behöva allt fokus på dig och ditt dansande barn.

 

Funkykidz 4-5 - Inskolningen – ett sätt att skapa trygghet för dig och ditt barn

 

För att varje barn skall känna trygghet och glädje i sin danskurs tillämpar vi en metod för inskolning. Alla barn är unika. Någon klarar sig själv i salen från första lektionen, andra behöver chans att känna in den nya miljön, läraren och kompisarna.

Vår huvudregel är att om barnet klarar sig själv i salen från första lektionen är det att föredra. Då får vi bäst kvalité på lektionen.

Behöver ditt barn ha dig med under första lektionen går det fint. Du som förälder kommer då delta aktivt i delar av lektionen (samlingen och en dans).

Under inskolningen deltar 1 förälder per barn, syskon kan tyvärr inte delta.

 

Funkykidz 6-8

 

I Funkykidz 6-8 år deltar inga föräldrar i danssalen.

 
Våra sponsorer